Onze begeleiding is erop gericht om jou te leren verleidingen te weerstaan en verstandige keuzes te maken. Wij zorgen voor een goede basis, waarin abstinentie en werken aan jouw herstel centraal staan.

De intensiteit van de behandeling verschilt per persoon. Dit hangt af van jouw leeftijd, de mate van gedragsproblemen, de motivatie en eventuele psychische problematiek. We stellen altijd een programma op maat samen. Daarvoor kijken we goed naar jouw behoeften en jouw hulpvraag. We ondersteunen en motiveren je om weer naar school te gaan, helpen je als je niet meer leerplichtig bent aan nuttige dagbesteding of begeleiden je naar vrijwilligerswerk of betaald werk.

Ons team bestaat altijd uit begeleiders vanuit verschillende disciplines. Het gaat om maatschappelijk werkers, psychologen en andere begeleiders. Een deel van hen heeft onze begeleiding bij Jeugd in herstel zelf doorlopen en weet dus als geen ander welke moeilijke momenten jij meemaakt, wanneer je motivatie zoek kan raken en wanneer je twijfelt of je nog wel door wilt met Jeugd in herstel. Bovendien weten ze uit eigen ervaring hoe je het best kunt omgaan met (oude) vrienden en jouw oude omgeving. Wat kan nog wel, en wat is er beter van niet? Bij Jeugd in herstel staat er een gemotiveerd team voor jou klaar.

Jij alleen kunt het doen, maar je hoeft het niet alleen toe doen.

 

ONZE PARTNERS

SAMEN OP WEG

nuggz

pret in herstel     

       

 

Samenwerkende gemeentes

Den HaagDelft  

     Pijnacker-NootdorpWestland  

WAT ZEGGEN ZE OVER ONS

Recensies

We waarderen elke feedback van onze klanten en publiceren deze met veel plezier online.

 

Jeugd in herstel 

Adres: 
Bordewijklaan 38, 7e etage, 2591XR Den Haag

Tel: 070 - 79 20 096
info@jeugdinherstel.nl

 

KvK nr. 54 06 73 16
BTW nr. NL 8556 92121 B01