Verslavingen treffen vaak heel de familie. Wij bieden daarom een programma aan waarbij zowel jij als jouw naasten, samen en ook los van elkaar, werken aan jouw herstel. Dat biedt de grootste kans op succes.

Veel ouders weten niet goed wat een verslaving inhoudt en kunnen er daarom niet goed mee omgaan. Het is een bekende valkuil van ouders om de verslaving ongemerkt te blijven voeden, waardoor ze die in stand houden.

Zodra jij nieuw gedrag hebt aangeleerd en positief bent veranderd kan het zijn dat ouders hebben stilgestaan of niet weten hoe ze met dat nieuwe gedrag moeten omgaan. Ouders kunnen terugvallen in oude patronen waar jij niet goed mee om weet te gaan. Dit vergroot het risico dat je opnieuw het oude gedrag gaat vertonen, waardoor een terugval op de loer ligt.

Het is ons doel om ouders inzicht te geven in de ziekte die een verslaving is. We houden systeemgesprekken en zorgen voor psycho-educatie, waarin we uitleggen wat dit inhoudt. We delen verhalen van ouders over hoe het is om met een verslaafd kind te leven en besteden aandacht aan de gevolgen. We leggen uit hoe zij oude patronen kunnen doorbreken, hoe jullie weer vertrouwen in elkaar kunnen krijgen en hoe jullie weer een hecht gezin worden.

 

ONZE PARTNERS

SAMEN OP WEG

nuggz

pret in herstel     

       


SAMENWERKENDE GEMEENTES

            

WAT ZEGGEN ZE OVER ONS

Recensies

We waarderen elke feedback van onze klanten en publiceren deze met veel plezier online.

 

Jeugd in herstel 

Bezoekadres: 
Oude Delft 169, 2611 HB Delft

Tel: +31 (0) 15 792 00 22
info@jeugdinherstel.nl

Correspondentieadres:
Oude Delft 169, 2611 HB Delft

 

KvK nr. 64 49 81 66
Rekeningnummer NL84 RABO 0307 3479 90
BTW nr. NL 8556 92121 B01