De begeleiders bij Jeugd in Herstel zijn ervaringsdeskundigen. Zij hebben met vallen en opstaan hun weg naar herstel gevonden en willen daar zoveel mogelijk anderen mee helpen.

Onze geschoolde begeleiders hebben een goede opleiding afgerond. Daardoor weten we als geen ander wat je allemaal kunt tegenkomen in je nieuwe leven zonder verslaving. Vooral onze supportgroepen blijken enorm effectief, net als het gebruik van cognitieve gedragstherapie zoals RET in het dagelijks leven.

Wij brengen orde en structuur aan in jouw leven, zodat je sterker staat in het herstel. Jouw persoonlijke begeleider helpt je bij het vinden en (her)ontdekken van manieren, handige trucjes en activiteiten die positief bijdragen aan je herstel. We helpen je een gezonde balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Iedereen is bij ons uniek. We hebben allemaal een andere achtergrond en daardoor andere wensen en behoeften. Wat voor de één werkt komt bij de ander misschien nooit aan. We zorgen voor begeleiding op maat, waarmee we de kans op een terugval zo klein mogelijk willen maken. Als jij openstaat voor de suggesties van jouw begeleiders en bereid bent om actief aan je herstel te werken. Wordt de kans op een succesvolle opname, zo groot mogelijk gemaakt.

 

 

 

ONZE PARTNERS

SAMEN OP WEG

nuggz

pret in herstel     

       

 

Samenwerkende gemeentes

Den HaagDelft  

     Pijnacker-NootdorpWestland  

WAT ZEGGEN ZE OVER ONS

Recensies

We waarderen elke feedback van onze klanten en publiceren deze met veel plezier online.

 

Jeugd in herstel 

Adres: 
Bordewijklaan 38, 7e etage, 2591XR Den Haag

Tel: 070 - 79 20 096
info@jeugdinherstel.nl

 

KvK nr. 54 06 73 16
BTW nr. NL 8556 92121 B01